МАТРАЦИ БЕЗ ПРУЖИНИ


МЕМОРИ ПЯНА

Модел МЕМОРИ ПЯНА е анатомичен матрак, изработен по безпружинна технология. Съдържа ядро от високоеластична пяна, което служи за опора и стабилност, и горен омекотяващ повърхностен слой от Мемори пяна.

Мемори пяната е високотехнологичен материал, който има уникалното свойство да заема формата на тялото без да оказва натиск и съпротивление. Върху матрака от Мемори пяна тялото е отпуснато и релаксира без да се налага да се адаптира към линейната повърхност на леглото. Мемори пяната реагира веднага и поема тежестта на тялото, като отпечатва извивките му. След като натискът е отстранен, бързо възвръща първоначалната си форма без да оставя следи от деформации.

Модел МЕМОРИ ПЯНА на матраци Силвестър® е на най-ниска цена от всички безпружинни матраци с мемори пяна. Предлаганата отстъпка от 30% при поръчка on-line прави матрака от МЕМОРИ ПЯНА достъпен за повече хора, които желаят да се възползват от неповторимия комфорт и лукс на този тип матраци.

Еднолицевият матрак от мемори пяна е със специално изработена вградена подматрачна рамка, която позволява на ядрото да диша. Основата е съобразена и с всички видове механизми за повдигане, което дава възможност за монтаж както на стари, така и на нови легла и спални.

Двулицевият вариант е със зимна и лятна страна и е облечен в луксозен калъф с цип.

Срок на изработка: 5 работни дни.

Гаранционен срок: 24 месеца.

Безплатна доставка.

Предлага се във всички стандартни размери, както и в размери по поръчка.

За цени и повече информация изберете еднолицев или двулицев матрак.  • над 5000 размера
  • всякакви материали
  • безплатна доставка