МАТРАЦИ С ПРУЖИНИСТАНДАРТ ПЛЮС

Модел СТАНДАРТ ПЛЮС съдържа допълнителни вложки от дунапрен и кокос.

Кокосовите влакна заедно с покет пружинките изграждат стабилната основа на матрака, а дунапренът служи за повече комфорт на тялото при почивка и сън, защото придава желаната мекота. Кокосовата вложка има и друга функция - тя служи за преграда между текстилните материали и пружината, така че тя да не се усеща.

Модел СТАНДАРТ ПЛЮС е комбинация от всички необходими вложки от материали, които е препоръчително един матрак да съдържа, за да е удобен и достатъчно издръжлив.

Матрак СТАНДАРТ ПЛЮС е за клиенти, които предпочитат естествените материали и търсят по-здрав и издръжлив матрак, но предпочитат като цяло той да е по-мек.

Еднолицевият матрак е с вградена подматрачна рамка с възможност за монтиране към легло с повдигащ механизъм. Двулицевият вариант е значително по-лек и е със зимна и лятна страна.

Височина на матрака: 24 см.

Срок на изработка: 20 работни дни.

Гаранционен срок: 36 месеца.

30% отстъпка при поръчка онлайн.

Безплатна доставка.

Предлага се в стандартни размери, както и в размери по поръчка.

За цени и повече информация изберете вид на матрака.

двулицев
анатомичен
ортопедичен
с пружини
памук в лятната страна
вълна в зимната страна
сърцевина от въздух
отдушници за проветрение
височина
срок за изработка
гаранционен срок

ЦЕНИ


ДВУЛИЦЕВ

Избери размер в см от падащото меню и виж цената:

      [ ? ]
390 лв.
- 30 %
273 лв.

Цената включва доставка и ДДС.


  1. При еднолицевите матраци размерът на матрака отговаря на размера на дървената му основа. Измерете долната част на матрака по ширина и дължина. Височината на матрака трябва да се съобрази с начина и нивото на отваряне на раклата, ако има такава.
  2. Размерът на двулицевия матрак се определя от размера на спалнята, в която се поставя като в кутия. По правило размерът на спалнята за двулицев матрак е с 1-2 см по-голям от размера на матрака с цел свободното му поставяне и за улеснение при подпъхването на калъфи, чаршафи и други.
  3. Ако размерът, който търсите, го няма в падащото меню, отправете запитване чрез формата за контакт. Произвеждаме всякакви размери.