ДЕТСКИ МАТРАЦИ

ДЕТСКИ МАТРАК С КОКОС

Детски матрак с кокос.

Твърд ортопедичен матрак, подходящ за деца от 2 до 12 години.

Подарък непромокаем протектор при поръчка онлайн.

Моделът е създаден да поддържа правилно тялото на бебето или малкото дете.

Съдържа ядро от високоеластична пяна обвито в слой от пресовани кокосови влакна и естествени материали – вълна и памук.

Ядрото от високоеластична пяна създава среда в матрака, в която не виреят бактерии, акари и други микроорганизми. Това предотвратява риска от възникването на нежеланите ранни алергии. Допълнително пришити отдушници за проветрение поддържат циркулацията на въздуха във вътрешността. От друга страна, кокосът придава значителна здравина и издръжливост на матрака.

Детският матрак с КОКОС е двулицев, със зимна и лятна страна, което позволява обръщането му на 360 градуса. Нежната детска кожа е в контакт с подходящите за сезона естествени тъкани – памукът в лятната страна осигурява прохлада и противодейства срещу изпотяването, а вълната в зимната страна задържа топлината. Двусезонното обръщане на матрака пречи да се образуват хлътвания, текстилни буци и деформации по повърхността, което запазва ортопедичните качества на матрака. Това създава превенция при гръбначни изкривявания на крехката костна система и гарантира правилна и здравословна употреба на матрака.

Детските матраци СИЛВЕСТЪР са ушити с висококачествени меки платове с мотиви на мечета. Препоръчваме използването на протектори за матраци при всички детски модели с цел да се избегнат обичайните замърсявания директно върху матрака.

Възможност за изработка на модела и в еднолицев вариант (с вградена подматрачна рамка) без разлика в цената.

Височина на матрака: 16 см.

Срок на изработка: 20 дни.

Гаранционен срок: 24 месеца.

двулицев
анатомичен
ортопедичен
без пружини
памук в лятната страна
вълна в зимната страна
отдушници за проветрение
олекотен
височина
срок за изработка
гаранционен срок

ЦЕНИ

ЦЕНИ

Избери размер в см от падащото меню и виж цената:

[ ? ]

342 лв.

- 30 %

239 лв.

Цената включва доставка и ДДС.

  1. При еднолицевите матраци размерът на матрака отговаря на размера на дървената му основа. Измерете долната част на матрака по ширина и дължина. Височината на матрака трябва да се съобрази с начина и нивото на отваряне на раклата, ако има такава.
  2. Размерът на двулицевия матрак се определя от размера на спалнята, в която се поставя като в кутия. По правило размерът на спалнята за двулицев матрак е с 1-2 см по-голям от размера на матрака с цел свободното му поставяне и за улеснение при подпъхването на калъфи, чаршафи и други.
  3. Ако размерът, който търсите, го няма в падащото меню, отправете запитване чрез формата за контакт. Произвеждаме всякакви размери.