МАТРАЦИ БЕЗ ПРУЖИНИПЕНОЛАТЕКС

Пенолатексовият модел без пружини е анатомичен матрак. Изработен е от ядро от високоеластична пяна, покрита със слой от пенолатекс – високоеластичен гъвкав материал с уникални свойства.

Матракът от пенолатекс приема формата на тялото и отнема напрежението бързо и лесно. Освен това, поради сгъстената си структура, е добре защитен от образуването на вдлъбнатини и подобни деформации, които най-често засягат анатомичните безпружинни матраци.

Във вътрешността на пенолатексовото ядро се моделират специални отвори, които осигуряват достатъчно проветривост.

Модел ПЕНОЛАТЕКС е предназначен за клиенти, които търсят здрав и издръжлив матрак без пружини с максимално добро качество.

Еднолицевият матрак от пенолатекс е със специално изработена вградена подматрачна рамка, която позволява на ядрото да диша. Основата е съобразена и с всички видове механизми за повдигане, което дава възможност за монтаж както на стари, така и на нови легла и спални.

Двулицевият вариант е със зимна и лятна страна и е облечен в луксозен калъф с цип.

Височина на матрака: 20-22 см.

Срок на изработка: 10 работни дни.

Гаранционен срок: 60  месеца.

Безплатна доставка.

Предлага се в стандартни размери, както и в размери по поръчка.

За цени и повече информация изберете еднолицев или двулицев матрак.

двулицев
анатомичен
без пружини
памук в лятната страна
вълна в зимната страна
калъф с цип
независими зони
височина
срок за изработка
гаранционен срок

ЦЕНИ


ДВУЛИЦЕВ

Избери размер в см от падащото меню и виж цената:

      [ ? ]
823 лв.
- 30 %
576 лв.

Цената включва доставка и ДДС.


  1. При еднолицевите матраци размерът на матрака отговаря на размера на дървената му основа. Измерете долната част на матрака по ширина и дължина. Височината на матрака трябва да се съобрази с начина и нивото на отваряне на раклата, ако има такава.
  2. Размерът на двулицевия матрак се определя от размера на спалнята, в която се поставя като в кутия. По правило размерът на спалнята за двулицев матрак е с 1-2 см по-голям от размера на матрака с цел свободното му поставяне и за улеснение при подпъхването на калъфи, чаршафи и други.
  3. Ако размерът, който търсите, го няма в падащото меню, отправете запитване чрез формата за контакт. Произвеждаме всякакви размери.