ТОП МАТРАЦИТОП МАТРАК ОТ ПЕНОЛАТЕКС

Мек еластичен топ матрак с дебелина 6 см.

Лесно се навива на руло. Подходящ и за разтегателен фотьойл.

Топ матракът от ПЕНОЛАТЕКС се отличава с плътно ядро от високоеластичен материал, създаден да покрие и изглади дефектите върху стария износен или новия неудобен матрак или диван. Структурата му не позволява накъсване и повреждане за дълъг период от време.

Анатомичен и удобен, топ матракът от ПЕНОЛАТЕКС обновява старото единично легло или семейната спалня като предлага още по-добро усещане при почивка и благоприятства дълбокия и непрекъснат сън.

Топ матракът е много добро решение, когато искате да запазите основния матрак, но значително да подобрите външния вид и качеството на леглото с минимални усилия и средства. Обшит е в луксозен калъф от висококачествен памучен плат с цип и ластици, с помощта на които бързо и лесно го прикрепвате към основния матрак. Подходящ е да се постави дори върху дълго употребявани матраци или дивани с множество вдлъбнатини и дефекти.

Срок на изработка: 5 работни дни.

Гаранционен срок: 24 месеца.

Безплатна доставка.

 

двулицев
анатомичен
без пружини
калъф с цип
височина
срок за изработка
гаранционен срок

ЦЕНИ


ЦЕНИ

Избери размер в см от падащото меню и виж цената:

      [ ? ]
272 лв.
- 30 %
190 лв.

Цената включва доставка и ДДС.


  1. При еднолицевите матраци размерът на матрака отговаря на размера на дървената му основа. Измерете долната част на матрака по ширина и дължина. Височината на матрака трябва да се съобрази с начина и нивото на отваряне на раклата, ако има такава.
  2. Размерът на двулицевия матрак се определя от размера на спалнята, в която се поставя като в кутия. По правило размерът на спалнята за двулицев матрак е с 1-2 см по-голям от размера на матрака с цел свободното му поставяне и за улеснение при подпъхването на калъфи, чаршафи и други.
  3. Ако размерът, който търсите, го няма в падащото меню, отправете запитване чрез формата за контакт. Произвеждаме всякакви размери.