ДОБРИ МАТРАЦИКЛАСИК

Модел КЛАСИК е най-добре продаваният матрак, с най-много положителни мнения, отзиви и коментари.

Изработен от подсилен пружинен пакет, филц, двоен слой кокосови влакна, двоен слой високоеластична пяна, памучна/вълнена вата, и е облечен в плат със съдържание и цвят на естествен памук.

Използваната технология на производство на модел КЛАСИК е съгласно Българския Държавен Стандарт за производство на матраци от 1980г. Това е изпитана класическа технология, чиято цел е да се предотврати риска от скорошни деформации и неочаквани изменения във вътрешността или по повърхността на матрака и да се осигури дълъг живот при ежедневна употреба.

Еднолицевият матрак е с вградена подматрачна рамка с възможност за монтиране на повдигащ механизъм. Двулицевият вариант е значително по-лек и е със зимна и лятна страна.

Подходящ за всяка семейна спалня.

Височина на матрака: 22 - 28 см.

Срок на изработка: 5 работни дни.

Гаранционен срок: 5 ГОДИНИ.

30% отстъпка при поръчка онлайн.

Безплатна доставка.

Предлага се във всички стандартни размери, както и в размери по поръчка.

За цени и повече информация изберете еднолицев или двулицев матрак.

еднолицев
ортопедичен
с пружини
сърцевина от въздух
отдушници за проветрение
височина
срок за изработка
гаранционен срок

ЦЕНИ


ЕДНОЛИЦЕВ

Избери размер в см от падащото меню и виж цената:

      [ ? ]
338 лв.
- 30 %
236 лв.

Цената включва доставка и ДДС.


  1. При еднолицевите матраци размерът на матрака отговаря на размера на дървената му основа. Измерете долната част на матрака по ширина и дължина. Височината на матрака трябва да се съобрази с начина и нивото на отваряне на раклата, ако има такава.
  2. Размерът на двулицевия матрак се определя от размера на спалнята, в която се поставя като в кутия. По правило размерът на спалнята за двулицев матрак е с 1-2 см по-голям от размера на матрака с цел свободното му поставяне и за улеснение при подпъхването на калъфи, чаршафи и други.
  3. Ако размерът, който търсите, го няма в падащото меню, отправете запитване чрез формата за контакт. Произвеждаме всякакви размери.