ПРЕПОРЪЧАНИ ОТ НАСКЛАСИК

Модел КЛАСИК е най-добре продаваният матрак, с най-много положителни мнения, отзиви и коментари.

След повече от 10 годишно ползване наши клиенти продължават да търсят точно този модел матрак при покупка на нов.

Изработен от подсилен пружинен пакет, филц, двоен слой кокосови влакна, двоен слой високоеластична пяна, памучна/вълнена вата, и е облечен в плат със съдържание и цвят на естествен памук.

Използваната технология на производство на модел КЛАСИК е съгласно Българския Държавен Стандарт за производство на матраци от 1980г. Това е изпитана класическа технология, чиято цел е да се предотврати риска от скорошни деформации и неочаквани изменения във вътрешността или по повърхността на матрака и да се осигури дълъг живот при ежедневна употреба.

Еднолицевият матрак е с вградена подматрачна рамка с възможност за монтиране на повдигащ механизъм. Двулицевият вариант е значително по-лек и е със зимна и лятна страна.

Подходящ за всяка семейна спалня.

Височина на матрака: 22 - 30 см.

Срок на изработка: 10 дни.

Гаранционен срок: 5 ГОДИНИ.

30% отстъпка при поръчка онлайн.

Безплатна доставка.

Предлага се във всички стандартни размери, както и в размери по поръчка.

За цени и повече информация изберете еднолицев или двулицев матрак.

двулицев
ортопедичен
с пружини
памук в лятната страна
вълна в зимната страна
сърцевина от въздух
отдушници за проветрение
височина
височина
срок за изработка
гаранционен срок

ЦЕНИ


ДВУЛИЦЕВ

Избери размер в см от падащото меню и виж цената:

      [ ? ]
533 лв.
- 30 %
373 лв.

Цената включва доставка и ДДС.


  1. При еднолицевите матраци размерът на матрака отговаря на размера на дървената му основа. Измерете долната част на матрака по ширина и дължина. Височината на матрака трябва да се съобрази с начина и нивото на отваряне на раклата, ако има такава.
  2. Размерът на двулицевия матрак се определя от размера на спалнята, в която се поставя като в кутия. По правило размерът на спалнята за двулицев матрак е с 1-2 см по-голям от размера на матрака с цел свободното му поставяне и за улеснение при подпъхването на калъфи, чаршафи и други.
  3. Ако размерът, който търсите, го няма в падащото меню, отправете запитване чрез формата за контакт. Произвеждаме всякакви размери.