ДЕТСКИ МАТРАЦИДЕТСКИ МАТРАК С ПЕНОЛАТЕКС

Най-хубавият и здрав детски матрак, подходящ и за пораснали юноши и младежи.

Издържа на големи натоварвания.

Детският матрак с пенолатекс е изработен от ядро от високоеластична пяна за матраци, обвито в дебел слой пенолатекс – луксозен високоеластичен гъвкав материал с изпитана дълготрайност и издръжливост.

Пенолатексовото ядро поддържа матрака стабилен и здрав и осигурява равномерна повърхност, което значително намалява риска от гръбначни изкривявания в детско-юношеската възраст.

Поради сгъстената си структура и уникалните свойства, пенолатексът е добре защитен от образуването на вдлъбнатини и улягания.

Детският матрак с пенолатекс е анатомичен, антиалергичен и антиакарен и лесно се адаптира към подрастващото тяло. Не се деформира при дълготрайна употреба и създава неповторимо удобство.

Това е хубав и здрав детски матрак, подходящ както за малки деца така и за пораснали юноши и младежи.

Средна степен на твърдост.

Височина на матрака: 22 см.

Срок на изработка и доставка: 20 дни.

Гаранционен срок: 5 години.

ПОДАРЪК НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР при поръчка онлайн.

Възможност за изработка и в еднолицев вариант (с вградена подматрачна рамка) без разлика в цената.

двулицев
анатомичен
без пружини
памук в лятната страна
вълна в зимната страна
калъф с цип
височина
срок за изработка
гаранционен срок

ЦЕНИ


ЦЕНИ

Избери размер в см от падащото меню и виж цената:

      [ ? ]
470 лв.
- 30 %
329 лв.

Цената включва доставка и ДДС.


  1. При еднолицевите матраци размерът на матрака отговаря на размера на дървената му основа. Измерете долната част на матрака по ширина и дължина. Височината на матрака трябва да се съобрази с начина и нивото на отваряне на раклата, ако има такава.
  2. Размерът на двулицевия матрак се определя от размера на спалнята, в която се поставя като в кутия. По правило размерът на спалнята за двулицев матрак е с 1-2 см по-голям от размера на матрака с цел свободното му поставяне и за улеснение при подпъхването на калъфи, чаршафи и други.
  3. Ако размерът, който търсите, го няма в падащото меню, отправете запитване чрез формата за контакт. Произвеждаме всякакви размери.