ДЕТСКИ МАТРАЦИДЕТСКИ МАТРАК С МЕМОРИ ПЯНА

Детски матрак с мемори пяна.

Най-мекият от всички модели детски матраци, подходящ за деца от 2 до 14 годишна възраст.

Детският матрак с мемори пяна съдържа ядро от високоеластична пяна за матраци, обвито в дебел слой мемори пяна.

МЕМОРИ ПЯНАТА придава анатомични свойства и усещане за мекота и пълна релаксация. Реагира естествено и нежно при всяко движение, като веднага след това си възвръща основното хоризонтално положение. Ако Вашето дете ползва матрак, изработен с мемори пяна, матрачната повърхност ще реагира на извивките и позата на тялото, а не обратното. С възрастта теглото на детското тяло бързо ще се променя, но детския матрак с МЕМОРИ ПЯНА ще запази първоначалния си вид, форма и изключителни качества. Поради уникалните характеристики на МЕМОРИ ПЯНАТА, тялото няма нужда от адаптационен период към новия матрак – усещат се приятна мекота, истински комфорт и неочаквано удобство още при първия допир. МЕМОРИ ПЯНАТА не оказва съпротивление, а придава топлина и уют, отпуска тялото и подготвя за спокоен и здравословен сън.

Височина на матрака: 20 см.

Срок на изработка и доставка: 20 дни.

Гаранционен срок: 36 месеца.

ПОДАРЪК НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР при поръчка онлайн.

Възможност за изработка и в еднолицев вариант (с вградена подматрачна рамка) без разлика в цената.

двулицев
анатомичен
без пружини
памук в лятната страна
вълна в зимната страна
олекотен
калъф с цип
височина
срок за изработка
гаранционен срок

ЦЕНИ


ЦЕНИ

Избери размер в см от падащото меню и виж цената:

      [ ? ]
433 лв.
- 30 %
303 лв.

Цената включва доставка и ДДС.


  1. При еднолицевите матраци размерът на матрака отговаря на размера на дървената му основа. Измерете долната част на матрака по ширина и дължина. Височината на матрака трябва да се съобрази с начина и нивото на отваряне на раклата, ако има такава.
  2. Размерът на двулицевия матрак се определя от размера на спалнята, в която се поставя като в кутия. По правило размерът на спалнята за двулицев матрак е с 1-2 см по-голям от размера на матрака с цел свободното му поставяне и за улеснение при подпъхването на калъфи, чаршафи и други.
  3. Ако размерът, който търсите, го няма в падащото меню, отправете запитване чрез формата за контакт. Произвеждаме всякакви размери.