БЕБЕШКИ МАТРАЦИБЕБЕШКИ МАТРАК С КОКОС

Ортопедичен матрак за бебе с кокос, вълна и памук, калъф с цип и подарък непромокаем протектор.

Бебешкият матрак с КОКОС съдържа естествени материали – кокосови влакна, вълна и памук.

Кокосът е висококачествен екологичен материал, който поддържа матрака здрав и стабилен и не позволява той да се огъва.

Бебешкият матрак с КОКОС е ортопедичен матрак, без пружини, издръжлив и годен за допълнителни натоварвания. Подходящ е за дълготрайна употреба, тъй като няма да измени структурата и вида си години наред. Това е твърд бебешки матрак и има висока превантивна функция срещу костни и гръбначни изкривявания, характерни за детската и ранната юношеска възраст. Вълнената и памучната  вата придават нужната мекота за дълбок и здравословен сън.

Бебешкият матрак с КОКОС е двулицев матрак със сезонно въртене за правилна употреба. Предлага се с калъф с цип, подходящ за машинно пране и поддръжка на висока хигиена.

Бебешките матраци с КОКОС са ушити с висококачествени меки платове с мотиви на мечета. Предлагат се в 4 цветни нюанса – син, розов, жълт и млечно-бежов, така че да изберете матрака с интериора на детската стая.

Височина на матрака: 8 или 12 см.

Срок на изработка: 20 дни.

Гаранционен срок: 24 месеца.

Безплатна доставка.

ПОДАРЪК НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР при поръчка онлайн.

двулицев
ортопедичен
без пружини
памук в лятната страна
вълна в зимната страна
олекотен
калъф с цип
височина
височина
срок за изработка
гаранционен срок

ЦЕНИ


ЦЕНИ

Избери размер в см от падащото меню и виж цената:

      [ ? ]
195 лв.
- 30 %
136 лв.

Цената включва доставка и ДДС.


  1. При еднолицевите матраци размерът на матрака отговаря на размера на дървената му основа. Измерете долната част на матрака по ширина и дължина. Височината на матрака трябва да се съобрази с начина и нивото на отваряне на раклата, ако има такава.
  2. Размерът на двулицевия матрак се определя от размера на спалнята, в която се поставя като в кутия. По правило размерът на спалнята за двулицев матрак е с 1-2 см по-голям от размера на матрака с цел свободното му поставяне и за улеснение при подпъхването на калъфи, чаршафи и други.
  3. Ако размерът, който търсите, го няма в падащото меню, отправете запитване чрез формата за контакт. Произвеждаме всякакви размери.