БЕБЕШКИ МАТРАЦИБЕБЕШКИ МАТРАК ОТ ПЕНОЛАТЕКС

Матракът е изработен изцяло от пенолатекс - луксозен високоеластичен материал, осигуряващ още по-голям комфорт и приятно усещане. Специфичната структура на пенолатекса не позволява накъсване и образуване на неравности по повърхността на матрака. Свойството му е да реагира на тялото и да поема неговите форми и тежест без да създава съпротивление, както е при по-твърдите матраци.

Бебешкият матрак от пенолатекс се отличава с гъвкавост и мекота, които го правят предпочитан и за бебета, и за пораснали деца. Не издава нежелани шумове при промяна на позата на тялото. Помага за спокоен, дълготраен, равномерен и здравословен сън.

Добър бебешки матрак със средна твърдост, със зимна и лятна страна и калъф с цип.

Височина на матрака: 6 или 10 см.

Срок на изработка: 20 дни.

Гаранционен срок: 24 месеца.

Безплатна доставка.

ПОДАРЪК НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР при поръчка онлайн.

двулицев
анатомичен
без пружини
памук в лятната страна
вълна в зимната страна
олекотен
калъф с цип
височина
височина
срок за изработка
гаранционен срок

ЦЕНИ


ЦЕНИ

Избери размер в см от падащото меню и виж цената:

      [ ? ]
209 лв.
- 30 %
146 лв.

Цената включва доставка и ДДС.


  1. При еднолицевите матраци размерът на матрака отговаря на размера на дървената му основа. Измерете долната част на матрака по ширина и дължина. Височината на матрака трябва да се съобрази с начина и нивото на отваряне на раклата, ако има такава.
  2. Размерът на двулицевия матрак се определя от размера на спалнята, в която се поставя като в кутия. По правило размерът на спалнята за двулицев матрак е с 1-2 см по-голям от размера на матрака с цел свободното му поставяне и за улеснение при подпъхването на калъфи, чаршафи и други.
  3. Ако размерът, който търсите, го няма в падащото меню, отправете запитване чрез формата за контакт. Произвеждаме всякакви размери.