БЕБЕШКИ МАТРАЦИБЕБЕШКИ МАТРАК С МЕМОРИ ПЯНА

Бебешкият матрак с Мемори пяна съдържа ядро от високоеластична пяна и омекотяващ слой висококачествена пяна тип Мемори.

Лек, приятен на допир, мек и анатомичен, матракът се предлага в размери за детски люлки, кошари и легла и е лесно преносим.

Мемори пяната, от която е изработен матрака, го прави чувствителен на допир и топлина и е много подходящ за бебета и малки деца. Както теглото на детското тяло, така и позата при сън, се променят постоянно, но матракът реагира естествено на натиск и бързо възвръща първоначалната си форма. Мемори пяната е мека и податлива към тялото и неговите извивки, не оказва съпротивление.

Бебешкият матрак с Мемори пяна Силвестър осигурява най-качествената и нежна грижа за здрав и необезпокояван детски сън.

Височина на матрака: 8 или 12 см.

Срок на изработка: 20 дни.

Гаранционен срок: 24 месеца.

Безплатна доставка.

ПОДАРЪК НЕПРОМОКАЕМ ПРОТЕКТОР при поръчка онлайн.

двулицев
анатомичен
памук в лятната страна
вълна в зимната страна
олекотен
калъф с цип
височина
височина
срок за изработка
гаранционен срок

ЦЕНИ


ЦЕНИ

Избери размер в см от падащото меню и виж цената:

      [ ? ]
199 лв.
- 30 %
139 лв.

Цената включва доставка и ДДС.


  1. При еднолицевите матраци размерът на матрака отговаря на размера на дървената му основа. Измерете долната част на матрака по ширина и дължина. Височината на матрака трябва да се съобрази с начина и нивото на отваряне на раклата, ако има такава.
  2. Размерът на двулицевия матрак се определя от размера на спалнята, в която се поставя като в кутия. По правило размерът на спалнята за двулицев матрак е с 1-2 см по-голям от размера на матрака с цел свободното му поставяне и за улеснение при подпъхването на калъфи, чаршафи и други.
  3. Ако размерът, който търсите, го няма в падащото меню, отправете запитване чрез формата за контакт. Произвеждаме всякакви размери.